miercuri, 19 decembrie 2012

Rulada elvetiana umpluta cu inghetata

Ideea este de aici

timp pentru preparare : 15 min
timp pentru coacere : 10 min

Ingrediente :
pentru pasta decorativa :
1 albus
20 g cacao sau cateva picaturi de colorant alimentar
20 g faina
30 g zahar
30 g unt

pentru blatul de rulada :
4 oua
120 g faina
120 g zahar
un praf de sare

Se prepara pasta decorativa amestecand ingredientele si se pune pasta intr-o punga de spritat. 
Se aseaza modelul pe o tava.
Se pune deasupra o hartie pergament.
Se deseneaza modelul pe hartia pergament. Se da tava la congelator pentru 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 170 grade.
Intre timp se prepara compozitia pentru blat .Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga restul ingredientelor.
Se toarna compozitia peste desenul scos din congelator.
Se coace timp de 10 minute.
Se foloseste dupa dorinta. In acest tutorial rulada e umpluta cu 1 kg de inghetata de vanilie amestecata cu dulceata.







Un comentariu:

  1. Poate nu avem loc in congelator.:))
    Nu e mai simplu ,ca dupa ce am pregatit compozitia ,sa oprim 2-3 linguri ,sa decoram ,si sa coacem ornamentul 2-3 minute ?

    RăspundețiȘtergere